tel
 

Voorpraktijken voor Praktijkmanagers

Met inmiddels vele honderden praktijken als klant, waarvan vele met een praktijkmanager, weet Voorpraktijken dat vrijwel iedere praktijkmanager te veel werk heeft en daarom niet toekomt aan minder urgente zaken zoals de contracten die tóch wel doorlopen. Facilitaire inkoop en contractbeheer is bovendien een heel ander vak, waar met de juiste kennis en ervaring veel voordeel te behalen is. Daarom vertrouwen al veel praktijken dit aandachtsgebied toe aan Voorpraktijken. Het rendement verbetert én iedereen kan de werkzaamheden uitoefenen waar het meeste werkplezier uit wordt gehaald. Door Voorpraktijken in te schakelen, laat je zien dat je slim inspeelt op een probleem en zorgt voor een oplossing waarmee je jezelf én de praktijkhouder verder helpt. 

Voldoet de praktijk aan wet- en regelgeving en eisen van de verzekeringsmaatschappij?

Voorpraktijken signaleert ondersteunt ook bij zaken die niet of niet goed genoeg zijn geregeld en die volgens de wet of de verzekeringsmaatschappij verplicht zijn gesteld. Denk hierbij aan het keuren van blusmiddelen of onderhoud aan de inbraakinstallatie.     

Ontzorging van a tot z

In het DNA van Voorpraktijken zit volledige ontzorging ingebakken. Voorpraktijken begrijpt dat je niet zit te wachten op het opzoeken van allerlei documenten. Daarom start onze dienstverlening altijd met een inventarisatiebezoek. Op de praktijk verzamelt onze adviseur zelfstandig alle informatie en bekijkt de gehele praktijk om een goed advies te kunnen verstrekken. In een beslissingsgesprek geef je aan welke aanbevelingen worden overgenomen en of Voorpraktijken dit mag uitvoeren. Voorpraktijken zegt oude contracten op, borgt einddata en zorgt dat nieuwe contracten op het juiste moment starten.    

Besparen, maar niet ten koste van alles

In 100% van de inventarisaties toont Voorpraktijken een fors besparingspotentieel aan. Maar dit gaat nooit ten koste van de Voorpraktijken voorwaarden “KSVPD”, wat staat voor “Kwaliteit, Service, Voorwaarden, Prijs en Duurzaamheid”. Bij Voorpraktijken neemt duurzaamheid een belangrijke plaats in. Zo wordt er alleen duurzame energie ingekocht en worden door het slim samenstellen van onderhoudscontracten monteursbezoeken tot een minimum beperkt. Digitaal factureren behoort inmiddels tot een minimumeis. Alle leveranciers en partners waar Voorpraktijken  mee samenwerkt worden geselecteerd en periodiek getoetst op de voorwaarden “KSVPD”. Hierdoor ben jij er verzekerd van dat de facilitaire zaken goed zijn geregeld, je hier minimaal aandacht aan hoeft te besteden en onder aan de streep nog bespaart voor de praktijk ook.   

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als u geïnteresseerd bent in wat Voorpraktijken voor u kan betekenen, vult u dan ons kennismakingsformulier op de homepagina in. Wij nemen dan contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen