tel
 

Voorpraktijken voor Ledenorganisaties

Als ledenorganisatie stelt u graag voordelen tegenover de jaarlijkse contributie. In plaats van allerlei losse ledenvoordelen te organiseren met een heel scala aan leveranciers, kunt u ook vertrouwen op de expertise van Voorpraktijken. Door de praktijken van uw leden te bezoeken en een totaaladvies te verstrekken op meer dan dertig aandachtsgebieden, kunnen wij ervoor zorgen dat u tegen alle leden kunt zeggen dat de jaarlijkse contributie dankzij uw samenwerking met Voorpraktijken in veelvoud kan worden terugverdiend. Bovendien stellen wij een vergoeding beschikbaar voor het gebruik van uw communicatiekanalen met uw leden (website, nieuwsbrieven, magazine, beurzen, congressen en workshops) welke u kunt inzetten als extra korting op onze dienstverlening. 

De voordelen op een rij

·      Financieel voordeel levert goodwill van bestaande leden op  

·      Prikkel om lid te worden voor niet-leden  

·      Voorpraktijken draagt bij aan duurzaam imago van uw organisatie

·      Voorpraktijken draagt bij aan duurzaam imago gehele sector  

·      Tijdsinvestering van uw organisatie kan nihil zijn  

·      Marketingvergoeding beschikbaar, naar eigen inzicht in te vullen (bijv. vergoeding tijdsbesteding, sponsoring goed doel, extra korting voor leden etc.)  

·      De methodiek van Voorpraktijken zorgt voor een scherpe prijs, gunstige contractvoorwaarden en een goede service, met een minimale inspanning van uw organisatie  

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als u geïnteresseerd bent in wat Voorpraktijken voor u kan betekenen, vult u dan ons kennismakingsformulier op de homepagina in. Wij nemen dan contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen