tel
 

Voorpraktijken voor Commerciële marktpartijen

Ook als commerciële marktpartij kunt u baat hebben bij de dienstverlening van Voorpraktijken. Hieronder enkele voorbeelden:

  • Een architect die praktijken ontwerpt, werd steeds vaker gevraagd om ook de leveranciers te verzorgen voor allerlei installaties en apparatuur omdat de klant niet vertrouwde op het aanbod van de aannemer. Het ging hierbij bijvoorbeeld om blusmiddelen, noodverlichting, klimaatbeheersing etc. De uren die hier echter aan werden besteed konden moeilijk worden gedeclareerd. Door de klant aan Voorpraktijken te introduceren en dergelijke zaken door Voorpraktijken te laten regelen, kon de architect zelf meer tijd aan het eigenlijke werk gaan besteden en toch de klant ondersteunen met de inkoop van de juiste installaties.
  • Een Dental Depot dat praktijken inricht, wil zich onderscheiden door projecten van A tot Z te verzorgen. Een aandachtsgebied dat hierbij nog ontbrak, was het verzorgen van de noodzakelijke (onderhouds-)contracten na oplevering. Voorpraktijken zorgt nu bij deze praktijken dat er na oplevering de juiste contracten zijn voor telefonie en internet, energie, afvalcontainers en meer van dergelijke zaken waar een contract voor moet zijn als de praktijk eenmaal de deuren opent.   

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Als u geïnteresseerd bent in wat Voorpraktijken voor u kan betekenen, vult u dan ons kennismakingsformulier op de homepagina in. Wij nemen dan contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen