tel
 

Onafhankelijk en Integer

Geen kickbackfees, commissies of provisies

Bij de start van Voorpraktijken hebben we besloten dat wij "Altijd Een Goed Contract" als slogan zouden gebruiken. Wij willen namelijk onze klanten verzekeren van de beste inkoopcontracten voor de praktijk. In onze visie past hier de veel voorkomende werkwijze van "gratis deelname aan collectieven" niet bij. Bij deze werkwijze ontvangt het adviesbureau namelijk vergoedingen van de geselecteerde leveranciers. Dit is dan buiten het zicht van u, de deelnemer, waardoor u dus niet weet of uw nieuwe overeenkomst de beste voorwaarden voor de praktijk heeft, óf dat de leverancier de hoogste vergoeding voor het adviesbureau heeft geboden. 

De voordelen van 100% onafhankelijkheid

Het kan altijd voorkomen dat een leverancier in de loop van de tijd steeds minder past bij Voorpraktijken en haar deelnemers. Dit kan allerlei oorzaken hebben, maar het is de rol van Voorpraktijken om te zorgen dat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Omdat Voorpraktijken financieel geheel onafhankelijk is van haar leveranciers, kunnen wij altijd de juiste actie nemen als dat nodig is. In een uiterste geval kan dit betekenen dat wij afscheid nemen van een leverancier en een nieuwe partij zullen selecteren voor alle deelnemers. 

Onze integriteitsverklaring

De integriteitsverklaring is een document waar we bijzonder trots op zijn. Dit is een document, ondertekend door onze leveranciers, waarin zij bevestigen dat wij nooit kickback-fees, provisie of commissie ontvangen van hen. Hiermee garanderen wij u dat wij voor u het beste contract verzorgen!    

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als u geïnteresseerd bent in wat Voorpraktijken voor u kan betekenen, vult u dan ons kennismakingsformulier op de homepagina in. Wij nemen dan contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen