tel
 

KSVPD

Voorpraktijken werkt met een systeem om de eigen dienstverlening en die van onze leveranciers aan te toetsen, genaamd KSVPD:

Kwaliteit | Service | Voorwaarden | Prijs | Duurzaamheid

Besparen kan iedere adviseur, maar bij Voorpraktijken zien we dit anders. Besparen is mooi meegenomen. We durven dit op basis van honderden inventarisatiebezoeken ook te garanderen.  Een goed financieel resultaat mag echter nooit ten koste gaan van één van de andere elementen. 

Kwaliteit

Onze leveranciers zijn niet de eerste de beste. Wij selecteren alleen leveranciers die goed zijn in wat ze doen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het hebben van de juiste certificeringen op het eigen vakgebied.

Service

U bent zorgverlener en wil natuurlijk dat uw patiënten in een optimale setting kunnen worden behandeld. Als er dus een keer iets niet goed werkt, zoals de klimaatbeheersing, het pinapparaat of de telefoon, dan is het van groot belang dat u snel wordt geholpen. Het effect van een kapotte airconditioning is in een praktijk groter dan in een gemiddelde kantooromgeving. Onze leveranciers begrijpen dit en geven uw storingen de juiste prioriteit.

Voorwaarden

Als zakelijke klant bent u niet beschermd, zoals u dit als consument wel bent. Dat betekent dus dat alle voorwaarden die een leverancier in een contract (of in de algemene voorwaarden) zet, geldig zijn. Vanzelfsprekend zijn er zaken die een rechter zal verwerpen, de zogenaamde zwarte lijst en in mindere mate de grijze lijst. Maar om een dergelijke overeenkomst te laten ontbinden moet u veel moeite doen en juridische procedures starten. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Daarom zorgen wij voor contracten met fatsoenlijke voorwaarden. Zo zult u bij onze leveranciers geen looptijden aantreffen van zeven jaar. 

Prijs

Vanzelfsprekend is prijs een belangrijke factor. Gelukkig kunnen wij met onze honderden Voorpraktijken-deelnemers uitstekende prijsafspraken maken waarbij de andere KSVPD-elementen steeds voldoen aan onze eisen. Sterker nog: sinds 2011 is, zelfs na aftrek van de deelnamebijdrage aan Voorpraktijken, bij alle deelnemende praktijken sprake van besparingen. Dus u hoeft zelf de contracten niet meer te bewaken én u bespaart onderaan de streep alsnog.

Duurzaamheid

Voorpraktijken realiseert zich dat we NU actie moeten ondernemen op het gebied van duurzaam denken én doen, als we onze (achter)kleinkinderen ook nog een leefbare wereld gunnen. Daarom denken wij steeds na over duurzaamheid. Hoe kunnen we het milieu zo min mogelijk belasten door slimmer om te gaan met facilitaire zaken? Wij laten u dit zien tijdens het inventarisatiebezoek bij u op de praktijk. Is uw pand geschikt voor zonnepanelen, kan er slimmer besteld worden, kan de schoonmaak milieuvriendelijker, kunnen onderhoudsmomenten worden samengevoegd en nog vele andere tips & tricks. Extra interessant is dat de meeste van onze tips goed zijn voor het milieu, maar ook financieel nog rendement opleveren. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als u geïnteresseerd bent in wat Voorpraktijken voor u kan betekenen, vult u dan ons kennismakingsformulier op de homepagina in. Wij nemen dan contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen