Inventarisatiebezoek voor Praktijken

Omdat u druk bent met waar u goed in bent, maar wél de noodzaak ziet van het schenken van aandacht aan uw inkoopcontracten, biedt Voorpraktijken u het:

INVENTARISATIE voor praktijken.png

  • Voorpraktijken inventariseert zelfstandig op de praktijk uw kansen
  • U ontvangt per onderwerp een samenvatting
  • Na enkele weken vindt een beslissingsgesprek plaats, waarin u aangeeft wat u geregeld wenst te hebben
  • Voorpraktijken verbetert uw huidige contracten, zegt zo nodig contracten op en zorgt dat de verbeterde contracten starten 
  • Ontzorging van A tot Z 
  • Uitsluitend betrouwbare leveranciers die de kwaliteit en service bieden die uw praktijk wenst

De kosten voor het tweedelige inventarisatiebezoek zijn slechts zo hoog als het gevonden jaarlijkse besparingspotentieel. Wij hanteren hierbij een maximum van € 1.995,- incl. btw.

Sinds 2012 is in alle gevallen de jaarlijkse besparing hoger dan dit bedrag. Geen risico voor u dus. 

Quotes

Dierenarts te Amsterdam: “We waren tijdens het inventarisatiebezoek al aangenaam verrast dat we 20% konden besparen op onze afvalcontainers. Het werd helemaal leuk toen Voorpraktijken er ook nog eens achterkwam dat we dubbel betaalden omdat we ook de gemeentelijke afvalstoffenheffing jaarlijks gewoon voldeden.” 

Tandarts te Purmerend: “We kwamen er ruim een half jaar lang gewoon niet aan toe om zelf de informatie te verzamelen en besloten toen Voorpraktijken toch maar uit te nodigen voor het bespaarbezoek. Toen bleek dat we wel € 15.000,- per jaar konden besparen, hadden we wel even spijt dat we het zo lang hadden uitgesteld.” 

Notariskantoor te Katwijk aan Zee: “Geweldig dat we door de kennis van Voorpraktijken onze veel te grote elektriciteitsaansluiting nu laten verkleinen en daarmee € 2.000,- per jaar besparen aan netbeheerkosten. Daarnaast hebben ze ook nog eens een besparing van € 3.500,- per jaar op de levering van energie geregeld. En dat allemaal zonder dat we er zelf iets aan hoeven te doen.” 

Keten van Mondzorgpraktijken: “Wij kiezen voor de ondersteuning van Voorpraktijken omdat we het simpelweg een slimme keuze vinden. Voor een bedrag van ongeveer 2% van het salaris van een praktijkmanager kunnen we gebruik maken van de goede leveranciers en de slimme contractvoorwaarden van Voorpraktijken. Bovendien hebben zij die expertise in huis over -voor ons onbenullige- contractjes zoals de kosten van het keuren van een brandblusser. Wij houden ons namelijk liever bezig met waar wij goed in zijn. 

Mondhygiënistenpraktijk te Lisse: “Fijn dat ook huisadressen mee kunnen doen aan Energie voor Praktijken! Ik had thuis een heel oud energiecontract met grijze stroom, maar wel zonnepanelen. Eigenlijk wel gek. Dus nu stap ik over naar het groenste energiecontract, terwijl ik óók nog eens flink ga besparen.”

Meteen inplannen

U kunt uw inventarisatiebezoek inplannen door enkele voor u geschikte data te sturen aan info@voorpraktijken.nl of door te bellen naar 085 – 27 33 5 66. Ook kunt u rechts de knop "meer informatie" gebruiken. 

  085 - 27 33 5 66       info@voorpraktijken.nl

Home
Inschrijven